KADROMUZ

ÖMER EŞKİL - Okul Müdürü

1967 yılında  Hatayın Altınözü ilçesinde dünyaya geldim. İlköğrenimine Kamberli Köyü İlkokulunda başlayıp, Belen İlkokulunda tamamladım. Orta okul ve Lise eğitimimi Belen Lisesinde yaptım. 1986 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksek Okuluna girdim ve 1988 yılında bu okuldan sınıf öğretmeni olarak mezun oldum.Aynı yıl Mili Eğitim Bakanlığının açmış olduğu yeterlilik sınavınını kazanarak, 1988 yılında Siirt ili Pervari İlçesi  Sarıyaprak Köyü İlkokuluna atandım.Burada bir yıl çalıştıktan sonra Batman Merkez 50. Yıl İlkokulu´na tayin edildim. Askerlik hizmetimi Batman ili Kozluk İlçesinde öğretmen olarak tamamladım. 1993 yılı Eylül ayında mecburi hizmetimi tamamlayarak.Hatay - Altınözü Atatürk İlköğretim Okulu´na tayin oldum. Aynı okulda 1994 yılında Müdür yardımcısı olarak göreve devam ettim. Bu görevim esnasında 2001 yılında Sosyal Bilgiler bölümünden mezun oldum. Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığının değişik zamanlarda açmış olduğu seminerlere ve kurslara katıldım.

Fen-Tabiat Takımlarını ve Kullanma Kursu.

Türkçe Öğretimi Kursu.

Eğitim Araçları Tanıma ve Kullanma Semineri.

Öğretmenlerin Rehberlik Hizmetleri Konusu Eğitim Semineri.

Bilgisayar ve İnternet Kullanım Kursu.

Bilgisayar Operatörlüğü Kursu.

Bilgisayar Kullanım Kursu.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Formasyon Kazandırma Kursu.