Kozkalesi İlkokulu
KOZKALESİ MAH. KOZKALESİ 27 SK. KOZKALESI ILKOKULU BLOK NO: 4/2 ALTINÖZÜ / HATAY

VİZYON

Kozkalesi İlkokulu olarak biz, Sahip olduğu değerlerden aldığı gücü, geleceğin liderlerini yetiştirmek için kullanan saygın bir okul olarak varız.

MİSYON

Kozkalesi İlkokulu olarak biz,Sağlam karakterli, dürüst,vatan ve millet sevgisi olan, insani milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli değerleri benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşüncelerine ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde, sosyal, kültürel, sportif etkinlikleriyle adından söz ettiren öğrenciler yetiştirmek için tüm paydaşların etkin katılım gösterdiği eğitimde kaliteyi yakalamış ve su kaliteyi her yıl artırmayı hedefleyen bir eğitim kurumuyuz.

Normal Öğretim

Başlama:08:40 Bitiş:14:30